1004.2014

Lider Zarządzania Nieruchomościami 2014

Z przyjemnością informujemy, że 7 kwietnia 2014 roku Zespół Zarządców Nieruchomości otrzymał tytuł Lidera Zarządzania Nieruchomościami 2014 - prestiżowe wyróżnienie na rynku zarządzania i administrowania nieruchomościami.

7 kwietnia 2014 roku w Teatrze Sabat w Warszawie odbyła się uroczysta gala finałowa I edycji Ogólnopolskiego Programu Promocji Gospodarczej „Lider Zarządzania Nieruchomościami”. Organizator imprezy Magazyn Gospodarczy Fakty nagrodził wzorowych zarządców nieruchomości w Polsce.

Celem programu było wyróżnienie najlepszych firm działających w obszarze zarządzania i administrowania nieruchomościami mieszkaniowymi i komercyjnymi, które efektywnie gospodarują powierzonymi im zasobami, prezentując nie tylko wysoki poziom zarządzania, ale w rezultacie swoją postawą gwarantując jakość, bezpieczeństwo i wiarygodność gospodarczą. Kryteriami oceny merytorycznej były m.in. kompleksowość świadczonych usług, odpowiedzialność społeczna, wykorzystanie innowacyjnych i energooszczędnych technologii, rzetelność gospodarcza oraz pozytywny wizerunek firmy na rynku.

Zapraszamy do zapoznania się z galerią wydarzenia.