0406.2014

Zespół Zarządców Nieruchomości nagrodzony Medalem Europejskim

Usługa zarządzania nieruchomościami wykonywanymi na zlecenie została uznana za wzór usługi na rynku polskim. Otrzymany Medal Europejski świadczy o jakości usługi spełniającej standardy europejskie.

W dniu 4 czerwca 2014 roku w Teatrze Wielkim – Operze Narodowej w Warszawie odbyła się finałowa gala 25 edycji Medalu Europejskiego, podczas której została nagrodzona sztandarowa usługa zarządzania nieruchomościami firmy ZZN. Medalem Europejskim zostają wyróżnione usługi stawiane za wzór dobrej jakości odpowiadający standardom europejskim i godne promocji na rynkach międzynarodowych. Nagrodę odebrała Prezes Spółki Pani Anna Górecka-Kolasa podczas uroczystej Gali, która odbyła się 4 czerwca o godz. 12.00 w Teatrze Wielkim.

Medal Europejski to niekomercyjne, ogólnopolskie przedsięwzięcie organizowane przez Business Centre Club, przy wsparciu Ministerstwa Spraw Zagranicznych i Honorowym Patronacie Europejskiego Komitetu Ekonomiczno-Społecznego z siedzibą w Brukseli. Jego celem jest przede wszystkim wyróżnienie oraz promocja wyrobów i usług oferowanych przez firmy działające na terenie Polski, oraz pobudzenie zainteresowania konsumentów i przedsiębiorców z krajów Unii Europejskiej Laureatami Medalu Europejskiego.

Zapraszamy do zapoznania się z galerią wydarzenia.